Цялата Начална страница

Oнлaйн резултати

Кои сме ние

Дентал Диагностикс е една от динамично развиващите се лаборатории за рентгенова диагностика обхващаша широк спектър от радиологични услуги.
Нашият фокус се основава върху изграждането на дългосрочни отношения с дентални и медицински центрове в региона на София. Ние се ангажираме да предоставим високо ниво и качество на нашите продукти. Този резултат постигаме чрез условията, които предоставяме на нашите пациенти, най-съвременното оборудване и отличната експертиза на медицинският персонал. За нас е приоритет доброто отношение към нашите пациенти, което се базира на качествени грижи и обслужване.
Нашите опитни рентгенови специалисти и професионален състав в съчетание с оборудването, с което разполагаме, имат възможността да предоставят комплексна диагностика. Ние сме убедени, че чрез нашите услуги пациентите ще получат по-точна диагностика, което ще бъде от полза, както за тях, така и за лекуващите стоматолози и лекари.

Нашата мисия

Тук сме, за да помагаме на пациентите си.
Качествената диагностика е основен елемент в успешното лечение на всеки пациент. Убедени сме, че предоставяйки съвременна апаратура, опитни специалисти и добро отношение към пациентите ще постигнем диагностика от най-високо ниво.

Нашата визия

Високо доверие сред тези, които ни избраха.
Да поддържаме най-високите международни стандарти в рентгеновите услуги, да служим по-добре на нашите пациенти и клиенти. Постоянно да подобряваме и развиваме продуктите си в услуга на хората, от които се използват.

Нашите ценности

Отговорност
Ние гарантираме безопасността на пациентите си, тя е в центъра, на това което правим. Всеотдайност
Ние ценим обслужването над собствения си интерес. Спазваме обещанията си
Ние обещаваме само това, което може да изпълним. Експертност
Ние държим нашата експертиза да бъде на необходимото ниво в областта на рентгеновата диагностика. Иновативност
Ние бихме искали да предложим на нашите пациенти и партньори най-добрите международни практики в областта, в която сме специализирани. Същевременно постоянно да се развиваме и подобряваме. Социална ангажираност
Ние гарантираме безопасността на пациентите си, тя е в центъра, на това което правим. Социална ангажираност

Контакти

Dental Diagnostics

Рентгенова лаборатория



@


София 1124
бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 50


тел: +359 (2) 843 141 5

тел: +359 (877) 843 141


info@dentaldiagnostics.bg

Работно време:

Понеделник-Петък:
8:00-20:00

Събота:
10:00-16:00

© Copyright 2019 - Dental Diagnostics Ltd. Bulgaria DentalDiagnostics.bg